Despre bărbați, Frînturi din carte, Reflecții, Uncategorized

Despre ”DA” pînă cînd e NU

Cînd te cere să îi fii nevastă aștepți scenarii ca în filme, cu floricele și inimioare și cu promisiuni siropoase că veți trăi fericiți pînă la adînci bătrîneți.
 
Spui ” Da!” pentru că vreai să continui povestea unei cenușărese care cumva a încăput în pantoful greșit. Dar taci chitic și speri să nu afle nimeni adevărul.
 
Joci teatru. Te prefaci că nu îți place să fii iubită, că accepți sexul ocazional ca o dovadă de atașament, că accepți o relație deschisă doar pentru că e ”șic” să fie. Dar, cînd nu vede nimeni, plîngi în ursulețul de pluș primit de la fostul de tău iubit de acum 10 ani și aștepți cumva ca printre lacrimi să apară acel prinț , fie și fără cal alb ( damn Harap Alb și sosiile lui) doar pentru că vreai ( și îți place chiar de nu recunoști) să îmbraci sacoul de jertvă sau cum se zice la noi la moldoveni ” jărtvă” și să aștepți să fii salvată.
 
Utopia unei povești care se vrea realizată în viața cu elemente de porno BDSM devine cumva mult prea acră sprea a fi înghițită și înțelegi că nu, NU EXISTĂ acel bărbat cu B mare care să fie suficient de tupeist să te rupă din propria realitate și să te hrănească cu propriile lui vise.
 
Spui un !Da! în cîteva secunde, faceți amor după pentru a ”celebra” marea decizie maxim 15 minute ( deși el o forțează să iasă la 60 min care te epuizează inutil), apoi anunți în gura mare că nu mai ești ”fată mare” și că ești ”bună de măritat” .
 
După ce găsești creditele avantajoase și ”rudele” benevolente care să își facă prezența la teatru care mulți preferă să îl numească ”nuntă”, ajungi să începi viața amară a măritișului, nu după ce ai gustat din ”luna de miere”.
 
Povestea poate continua evident, cu detalii inutile cum el și-o puse cu noua practicantă la birou în spatele ușilor închise, sau cum își aduce asistenta medicală din departamentul de Cardiologie la voi în pat în timp ce tu îți vizitezi părinții la țară, dar… devine prea exuberant.
 
Îți ia practic 5 secunde maxim să dai un răspuns zdrobită de emoții, în jur de un an să găsești decorul idilic, muzica și torta suficient de dulce pentru marele eveniment, și apoi îți ia o viața, O VIAȚĂ ( FUCK!) să îți dai seama cît de mult ai greșit, ca mai apoi să aștepți să treacă cele 30 de zile impuse de stat( mersi mărite LEGIUITOR – dacă tot sunt și juristă) să îți vezi în sfărșit căsătoria desfăcută ”pașnic”.
 
Pentru cei care îi doare în cot, procedura de divorț notarial cînd nu ai naibii ce împărți decît suflete și resentimente, durează per total cam 30 de zile și 1 oră ( 30 de minute pentru a depune o cerere de divorț, 30 de zile în care STATUL așteaptă să faceți reconciliere, și încă 30 de minute să semnezi și să îți ridici încheierea de divorț, restul fiind doar detalii minore).
 
Oameni buni, nu vă aventurați să vă uniți viața cu străinii ( străinele) care par să vă completeze singurătatea. Un om cu adevărat împlinit se va simți împlinit anume în acea singurătate. Un om care știe ce vrea nu va accepta orice pică în plasă, dar va prinde peștișorul de aur.
 
Eu vă urez să fiți și să prindeți acel peștișor de AUR pentru că un ROLE Play nimeni nu l-a amînat iar viața sexuală trebuie mereu animată de fantezie.
 
Fiți voi înșivă încă din prima clipă cînd vă aventurați într-o nouă relație. Sinceritatea și respectul sunt cele mai în vogă trenduri în relații, fie ele hetero sau nu. Oferiți fără frica de a fi răniți. Există acolo undeva un plan pentru fiecare dintre noi, fie că se materealizează printr-un prieten drag care îți devine amant, sau printr-un străin care ajunge să îți descopere ființa fără a depune efort.
 
Căsnicia e doar o regulă stabilită de societate. Nu trăiți pentru societate pentru că ea nu trăiește pentru voi. Ignorați, fiți egoiști dacă e cazul, iubiți irațional și nebun fără a căuta motiv faptelor sau pățaniilor.
 
Ne naștem și murim singuri! Dar nu înseamnă că nu putem și nu trebuie să TRĂIM!
 
Vă iubesc, dragii mei cititori.
 
Datorită vouă EVA încă trăiește.
Facebook Comments

Distribuie povestea Evei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *